Huoneistoremontti Lempäälässä – Haluamasi lopputulos luotettavasti

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pirkanmaan Kodin Ehostus tarjoaa huoneistoremontit ammattitaitoisesti Lempäälässä, Tampereella ja koko Pirkanmaan alueella. Teemme työmme yli kymmenen vuoden kokemuksella, luotettavasti ja asiakasta kuunnellen. Kattaviin remonttialan palveluihimme kuuluvat muun muassa: huoneistoremontit, liiketila- ja toimistoremontit, kylpyhuone- ja saunaremontit, keittiöremontit, kalusteasennukset, saneeraukset, sisustusremontit sekä avaimet käteen -remontit.


Muistathan hakea kotitalousvähennystä kotiin tai vapaa-ajan asuntoon tehdyistä kunnostustöistä. Lisätietoa löydät Verohallinnon sivuilta. Ota yhteyttä osaavaan remontoinnin ammattilaiseen Pirkanmaalla ja kysy lisää. Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva paketti!

Huoneistoremontit

Huoneistoremontit teemme asiakasta kuunnellen ja hyvää lopputulosta kunnioittaen. Kerro meille lisää toiveistasi kotisi suhteen, ja keskustellaan yhdessä niiden toteuttamisesta!

Liiketila- ja toimistoremontit

Pirkanmaan Kodin Ehostus tarjoaa luotettavan avun myös yrityksille. Tilaa meiltä apu liiketilojen ja toimistojen remontteihin ja saneeraustöihin. Autamme sinua mielellämme!

Kylpyhuone, sauna ja keittiö

Kun etsit ammattitaitoista remontoijaa kylpyhuoneeseen, saunatiloihin tai keittiöön, ota yhteyttä Pirkanmaan Kodin Ehostukseen. Teemme erilaiset märkätilojen remontit turvallisesti ja luotettavasti ja pidämme huolen siitä, että lopputulos on asiakkaan toiveiden mukainen.

Saneeraukset ja sisustusremontit

Oletko etsimässä kokenutta ja osaavaa kodin muutostöiden tekijää? Pirkanmaan Kodin Ehostus toteuttaa huoneistosaneeraukset ja sisustusremontit ammattitaitoisesti. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!